De keuze van een nieuwe pvc-vloer is geen sinecure. Want welke keuze leidt nu naar jouw droomvloer? Samen komen we daar wel uit. Door uit te leggen wat de verschillen en overeenkomsten zijn, te bepalen welke voorkeuren jij hebt en te laten zien en voelen welke soorten er allemaal zijn, kan jij jouw droomvloer kiezen. Zonder grenzen, want die zijn er in je dromen ook niet.

Het maakt mij namelijk helemaal niet uit welk merk, welke collectie of in welke vorm dat de pvc-vloer moet worden gelegd, met een band of bies of in een patroon. Het is jouw keuze!

Natuurlijk zijn er wel wat grenzen hier en daar, maar daar zijn ook oplossingen voor. En ik zet graag mijn kennis en ervaring in om de oplossingen te vinden en te kiezen die bij jouw situatie passen.

Ik kom graag, met wat stalen, bij jou thuis, want de kleur die jij wilt hebben moet wel passen bij de meubels of de wand die net geschilderd is. En hoe ziet het er in het zonlicht uit of bij het kunstlicht als het donker is? Dat moet je soms gewoon zien en dus maak ik dat mogelijk.

De keuze voor een uitvoering, kleur, dessin, is soms moeilijk, want het aanbod is zo groot, dat je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet. Eerlijk gezegd weet ook ik niet altijd wat het effect van een bepaalde keuze zal zijn, maar ik heb wel mogelijkheden om daar meer van te weten te komen.

Wil je alvast wat rondkijken, dan nodig ik je uit de catalogus te raadplegen. Hierin staan verschillende collecties van merken die ik vaker lever. Kijk eerst hier eens rond en plaats er een aantal op je wensenlijst. Deze kun je indienen als je en afspraak wilt maken. Dan hebben we direct iets om over te praten en kan ik de juiste stalen meenemen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan vooral eens contact met me op, dan kunnen we er eens nader over praten.

 

Even over de totale kosten…

De prijzen die in de catalogus vermeld staan zijn kale prijzen per m2. Hier komen nog legkosten bij. Deze worden berekend op basis van de verwachte hoeveelheid werk die erin gaat zitten. Stel je een rechthoekige kamer voor. Dan is dit eenvoudig te leggen en zijn de legkosten lager, dan als in diezelfde kamer 4 muren met elk een deur en een inbouwkast her en der zit. Het werk zit dus veelal in de hoeveelheid snijwerk die er uiteindelijk in zit.

Met een eerste gesprek beslis je dus nog niets. Je krijgt eerst een offerte van mij en eventueel een tweede meer passende. Pas bij een akkoord gaan we verder met elkaar en zet ik de zaken in werking.