Voordat een pvc-vloer slijt, is er wel wat nodig. Een van de grootste oorzaken van krassen is zand. Met een goede schoonloop zone zorg je ervoor dat er zo min mogelijk zand op je pvc komt. Het regelmatig schoonmaken van de vloer, het wissen van stof en vuil, is dan ook noodzakelijk voor het behoud van de vloer. In de webshop staan verschillende artikelen die besteld kunnen worden om de vloer schoon te maken en te houden.

Na verloop van tijd kan het toch zover komen dat je de vloer toch niet helemaal meer schoon krijgt. Afhankelijk van de mate van de gebruiksschade is het dan een optie om de vloer te laten reinigen of misschien wel te laten herstellen.

Het reinigen wordt met industriële materialen gedaan die aan de hoogste eisen voldoen. Vaak lost het vuil hiermee al op en is de vloer weer als nieuw. Soms is dit niet voldoende en moet de toplaag worden ‘gestript’ en vervangen worden. Dit is wel een karweitje en moet secuur gebeuren voor een perfect resultaat. Mea Arte kan beide voor u doen.